Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Buja pret rezultate të mira në testin e arritshmerisë

Prishtinë, (Kosovapress) 28 Qershor 2013 13:41

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, ka vizituar nxënësit e shkollës fillore “Meto Bajraktari” në Prishtinë, në kohën kur ata po mbanin testin e arritshmërisë. Këtij testi për 180 minuta janë duke ju nënshtruar 32 mijë nxënës të klasave të nënta, në 100 qendra të testimit.Më të komentuarat