Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Buja: Testi, matje e njohurive të nxënësve

Prishtinë, (Kosovapress) 28 Qershor 2013 11:39

(I plotësuar) Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Buja me rastin e mbajtjes së testit të arritshmërisë ka vizituar Shkollën Fillore “Meto Bajraktari” në Prishtinë.Më të komentuarat