Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

“Universiteti i dallavereve”

Prishtinë, (Kosovapress) 25 Qershor 2013 10:27

Zyra e Auditorit Gjeneral të Kosovës (ZAP), ka hasur në shumë parregullsi në pasqyrat financiare të vitit 2012 në Universitetin e Prishtinës, si shkelje në tenderë, kontrata të parregullta, abuzime me orët, pagesa dhe gjetje të tjera.Më të komentuarat