Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Qëndrime kundërthënëse për ligjin e mediave në Maqedoni

Shkup, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 18:11

Ministri maqedonas i informacionit, Ivo Ivanovski, ju ka thënë deputetëve, gazetarëve dhe misioneve të ndryshme ndërkombëtare se ligji që e rregullon punën e mediave në këtë shtet siguron gazetari të pavarur, liri të shprehjes dhe më shumë të drejta për gazetarët.Më të komentuarat