Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Holande ndërmjetës për “emrin”?

Tiranë, (Kosovapress) 26 Korrik 2013 21:55

Presidenti i Francës, Francois Holande është i gatshëm për të ndihmuar në zgjidhjen e kontestit bilateral të emrit mes Shkupit dhe Athinës. Kështu shkruajnë mediat greke, duke cituar presidentin francez, i cili ka thënë se për shkak të raporteve të mira me palën greke dhe atë maqedonase, Parisi zyrtar është i interesuar të ndihmojë në tejkalimin e pengesës kryesore për Maqedoninë në rrugën e saj drejt anëtarësimit në BE.Më të komentuarat