Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Shqiptarëve s’u lejohet ta mbrojnë shtetin

Shkup, (Kosovapress) 16 Korrik 2013 21:19

Abdylmutalip Aliji, jurist 65-vjeçar, është i vetmi avokat në mesin e 33 të tjerëve që mbron interesat e shtetit në rajonin e Gostivarit, ndërkohë që në Shkup, Tetovë, Strugë dhe Kërçovë - të gjithë “mbrojtësit” e shtetit janë maqedonas. Madje në Strugë, shtetin e mbron Nadezhda Gjorevska nga Strumica! Edhe 17 këshilltarët e këtij institucioni janë që të gjithë maqedonas.Më të komentuarat