Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Helmohen 6 mjekë dhe infermierë

Elbasan, (Kosovapress) 16 Korrik 2013 17:43

Gjatë mjekë dhe infermierë të spitalit psikiatrik të Elbasanit janë helmuar pas një darke në kolektiv.Më të komentuarat