Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Petkovski do të paguajë dëmshpërblim për shpifje Gruevskit

Shkup, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 19:59

Kryetari i partisë opozitare NSDP, Tito Petkovski do të paguajë mbi 10 mijë euro për dëmtimin e nderit dhe imazhit të kryeministrit, Nikolla Gruevski.Më të komentuarat