Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Papunësi rekorde në Bosnje

Sarajevë, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 08:37

Numri i të papunëve në Bosnje dhe Hercegovinë është rritur në pothuajse 11 000 veta brenda vetëm një viti, shkruan gazeta sarajevase “Dnevni Avaz” duke iu referuar të dhënave zyrtare të Drejtorisë për Planifikim Ekonomik të këtij shteti.Më të komentuarat