Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Shpëtohet turisti çek

Tiranë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 10:01

Helikopterët e ushtrisë kanë arritur ta identifikojnë vendndodhjen dhe ta shpëtojnë turistin çek të zhdukur në malin e Jezercës.Më të komentuarat