Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Liderët shqiptarë u takuan me Vuçiqin

Beograd, (Kosovapress) 02 Korrik 2013 20:09

Deputeti shqiptar nga Lugina e Preshevës në Kuvendin e Serbisë, Riza Halimi, tha se përfaqësuesit e shqiptarëve nga pjesa jugore e Serbisë, në takiumin e sotëm me zëvendëskryeministrin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, kanë marrë premtime se do të filloj zgjidhja e problemeve të grumbulluara ekonomike dhe problemeve të tjera në këtë rajon.Më të komentuarat