Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Serbia në alarm nga vërshimet

Beograd, (Kosovapress) 13 Qershor 2013 22:14

Autoritetet serbe dhe banorët e zonave përreth lumit Danub janë duke ndërmarrë masa për të penguar dëmet nga përmbytjet, derisa ujërat e lumit kanë arritur nivel rekord.Më të komentuarat