Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Drejtori nuk i lejon në ekskursion, i vënë flakën veturës

Shkup, (Kosovapress) 12 Qershor 2013 14:32

Padi penale është ngritur kundër 18 vjeçarit R.T dhe të miturve V.J (16), S.Ç (17), F.V (17) dhe A.B (17) për shkak se të dyshuarit i kanë vënë flakën makinës së drejtorit të shkollës së mesme “Zef Lush Marku”.Më të komentuarat