Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Kerry: Brenda 9 muajsh të arrihet marrëveshja mes Izraelit e palestinezëve

Uashington , (Kosovapress) 30 Korrik 2013 19:10

Izraeli dhe palestinezët janë pajtuar që të provojnë për të arritur marrëveshjen për paqe brenda 9 muajsh, ka thënë sekretari amerikan i shtetit, John Kerry.Më të komentuarat