Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Vdes krijuesi i "qytetarëve të botës", Davis

Vermont, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 14:24

Ka vdekur aktivisti për paqe, Garry Davis, i cili kishte hequr dorë nga nënshtetësia amerikane në fillim të luftës së ftohtë dhe e kishte krijuar një qeveri për personat e vetdeklaruar si “qytetarë të botës”.Më të komentuarat