Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Irak: Nga sulmet me bomba – 60 të vrarë

Bagdad, (Kosovapress) 29 Korrik 2013 20:13

Nga një valë e sulmeve me makina – bomba në Bagdad dhe në qytete të tjera të Irakut janë vrarë së paku 60 vetë dhe plagosur 226 të tjerë.Më të komentuarat