Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Greqia, 3 ditë në grevë mbarëkombëtare

Athinë, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 20:28

Në Greqi, punonjësit e bashkisë dhe të policisë filluan sot një grevë 3-ditore në shkallë kombëtare, si presion ndaj qeverisë për një projektligj mbi disa reforma jo-popullore.Më të komentuarat