Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Shqiptari i burgosur lë shtatzënë gardianen austriake

Prishtinë, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 17:08

Dashuria që përfundoi në shtatzëni midis një të burgosuri shqiptar dhe gardianes austriake, është lajmi qendror i mediave austriake.Më të komentuarat