Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Aktivistë të Greenpeace depërtojnë brenda centralit atomik

Paris, (Kosovapress) 15 Korrik 2013 10:36

Aktivistë të organizatës Greenpeace, kanë depërtuar në centralin atomik Tricastin në pjesën juglindore të Francës. Greenpeace dhe policia lokale thanë se aktivistët e kishin gjetur mënyrën për të depërtuar në central, që udhëhiqet nga kompanitë EDF dhe Areva, sot herët në mëngjes.Më të komentuarat