Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Egjipt: Hetohen ankesat kundër Morsi

Kajro, (Kosovapress) 13 Korrik 2013 21:04

Zyra e Prokurorit publik në Egjipt thotë se është duke hetuar ankesat kundër presidentit të rrëzuar Mohammed Morsi dhe anëtarëve të tjerë të Vëllazërisë Muslimane.Më të komentuarat