Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Nikaragua dhe Venezuela ofrojnë azil për Snowden

Giorgio Orson, (Kosovapress) 06 Korrik 2013 14:39

Presidentët e Venezuelës dhe Nikaraguas, janë të gatshëm t’i ofrojnë azil politik Edward Snowdenit, njeriut që publikoi dokumentet mbi përgjimet amerikane.Më të komentuarat