Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 

Të arratisurit e burgut të Trikalas vrasin një polic

Athinë, (Kosovapress) 17 Qershor 2013 09:32

Një punonjës policie është vrarë në Greqi, dhe sipas policisë, autorë janë shqiptarët e arratisur nga burgu i Trikalas.Më të komentuarat