Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Bebja që noton pa marr frymë (video)

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 18:28

Ishtë vetëm 16 muajsh, kohën kur është xhiruar, dhe pa ndihmën e askujt me vetëm një frymë e përshkon gjithë pishinën në notë. Kjo bebe e vogël përveç që mban kokën shumë gjatë nën ujë ajo edhe kthehet në shpinë që të marr frymë kur ka nevojë, madje për të nuk paraqet rrezik muri ngase saktësisht kapet si duhet në të.Më të komentuarat