Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Anija më e guximshme që keni parë ndonjëherë (Video)

Oslo, (Kosovapress) 27 Korrik 2013 18:07

Kjo anije e vogël duket se po drejtohet nga njerëz të guximshëm. Ajo edhe e sheh që ura po ulet dhe me shumë shpejtësi dhe këmbëngulje vendos që të kalojë edhe pse telat e saj janë shumë të lartë.Më të komentuarat