Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Lind hibridi i rrallë, gomari-zebër (Video)

Romë, (Kosovapress) 25 Korrik 2013 19:59

Një hibrid i rrallë nga kryqëzimi i zebrës dhe gomarit ka lindur në një rezervat kafshësh në Florence të Italisë. Sipas drejtueses së rezervatit, Serena Aglietti, hibridi quhet Ippo, dhe është i vetmi në llojin e tij në të gjithë Italinë.Më të komentuarat