Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Krenohet që tradhton gruan, poshtërohet publikisht

Philadelphia, (Kosovapress) 12 Qershor 2013 15:42

E kishte tradhtuar vazhdimisht bashkëshorten e tij dhe ishte krenar për këtë. Madje këtë fakt nuk e kishte fshehur edhe në bisedat me shokët gjatë një udhëtimi me tren nga Philadelphia.Më të komentuarat