Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Gruaja-vampir: Pi dy litra gjak në muaj

Los Angjelos, (Kosovapress) 11 Qershor 2013 16:03

Julia Caples ka rreth 30 vite që pi rregullisht gjak sepse kjo gjë e bën të ndihet më të fortë dhe më të shëndetshme.Më të komentuarat