Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Dashuria njeri-tigër

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Maj 2013 21:52

Si pjesë e filozofisë budiste të një harmonie të plotë të qenieve të gjalla me natyrën, një vend të rëndësishëm zë meditimi, toleranca dhe dashuria për speciet e tjera.Më të komentuarat