Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Kokë më kokë me krokodilët

Prishtinë, (Kosovapress) 23 Maj 2013 07:53

Janet Maryin është një pensioniste londineze 73 vjeçare e dashuruar me kafshët e ‘rrezikshme’. Pas 5 viteve si vullnetare në Afrikën e Jugut në ‘shtëpinë e krokodilëve’, Cargo Wildlife Park, ajo ka vendosur të hidhet në vaskën e mbrojtur nga një kafaz, me rrobe banjo dhe maskë.Më të komentuarat