Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Këtë vit dueti Jackson-Mercury

Los Angeles, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 14:38

Dueti mes pop legjendave Michael Jackson dhe Freddie Mercury do të publikohet 30 vjet pas regjistrimit.Më të komentuarat