Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

“World War Z” “pushton” Japoninë

Tokio, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 10:38

Brad Pitt dhe Angelina Jolie kanë ateruar në Tokio në ndalesën e fundit të turneut promocional të filmit “World War Z”.Më të komentuarat