Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Ambasadorja gjermane si Shote Galica

Tiranë, (Kosovapress) 07 Korrik 2013 20:58

Ambasadorja gjermane në Tiranë, Carole Muller-Holtkemper, në prag të largimit të saj pas përfundimit të misionit diplomatik në vend, nuk i ka shpëtuar fokusit të fotografit Roland Tasho, duke rezervuar një profil ndryshe, që edhe një herë dëshmon dashurinë e saj për Shqipërinë dhe shqiptarët.Më të komentuarat