Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Victoria dhe David më të dashuruar se kurrë

Londër, (Kosovapress) 07 Korrik 2013 18:50

Victoria dhe David Beckham duket se janë në etapën më të “mrekullueshme” të martesës.Më të komentuarat