Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Humbja e peshës i sjellë dashurinë e jetës

Londër, (Kosovapress) 11 Shkurt 2013 22:00

Nuk i kishin zgjatur lidhjet e dashurisë për shkak se kishte shumë kilogram. Ajo kishte vendosur dhe kishte rënë për 4 numra në peshë, e kjo i kishte sjellë menjëherë dashurinë.Më të komentuarat