Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Kim dhe Kanye e “blejnë” tërë planetin

Brazilia, (Kosovapress) 11 Shkurt 2013 17:51

Një rezidencë 11 000 000 dollarëshe Bel Air mund të jetë e mjaftueshme për disa njerëz, por jo për Kim Kardashian dhe Kanye West. TMZ ka mësuar se ata kanë vendosur të blejnë tre pallate të tjera në tërë Globin që kapin shifra multi- milonëshe.Më të komentuarat