Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Të lumturit në martesë shtojnë më lehtë peshë

Prishtinë, (Kosovapress) 10 Shkurt 2013 16:20

Një studim i ri pohon se personat të cilët janë të lumtur në martesë kanë më shumë shanse që me kalimin e kohës të shtojnë peshë. Ekipi nga universiteti 'Southem Methodist', në Dallas, gjatë katër vjetëve i ka ndjekur 169 çifte, të cilët sapo ishin martuar. Në atë periudhë është matur pesha e tyre dhe në mënyrë periodike janë pyetur se sa janë të kënaqur me lidhjen e tyre.Më të komentuarat