Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Rexhep Qosja

foto  
  • RINGJALLJA KËRCËNUESE Shkruan: Rexhep Qosja, 19 Dhjetor 2011 Përgjigjja e tretë ndaj gjashtë sulmeve të Kryesisë së LDK-së 1. Duhet të brengosemi! Duhet të brengosemi pse është ringjallur zyrtari i lartë i regjimit të Sllobodan Millosheviqit në Kosovë. Ringjalljen e tij e kanë ndihmuar disa anëtarë të Akademisë së Shkencave dhe të...
  •  
  • DËSHMITARËT E GJALLË Shkruan: Rexhep Qosja, 15 Dhjetor 2011 Më 1 dhjetor të këtij viti 2011, Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës m’u vërsul edhe me një kumtesë, ç’është e vërteta me armatim më të ndryshkur se ç’ishte armatimi i katër sulmeve të përparme. Gjithsej u bënë pesë sulme! Dhe, me këtë sot, vetëm dy...
  •  
  • DHUNËTARËT E AKADEMISË Shkruan: Rexhep Qosja, 05 Dhjetor 2011 Më 14 nëntor të këtij viti Agjencisë Kosova Press ia kam dhënë një deklaratë mbi nismën e disa deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës për nevojën e ndryshimit të ligjit mbi Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, të miratuar në vitin 2004, kur Kosova ende...
  •  
  • Uzurpime të pandodhura kund tjetër Shkruan: Rexhep Qosja, 29 Nëntor 2011 Përgjigje katër paraqitjeve mediale të LDK-së kundër meje. Një bisedë e imja, e botuar në gazetën e Tiranës, “Telegraf”, më 17 tetor 2011 dhe e ribotuar në gazetën e Prishtinës, “Epoka e re”, më 18 e 19 tetor 2011, në të cilën vetëm me një fjali të...
  •