Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Behxhet Sh. Shala

foto  
 • Lufta për mbijetesë e fiseve politike në Kosovë! Shkruan: Behxhet Sh. Shala , 12 Janar 2012 Organizimi , klanizimi dhe privatizimi : Organizimi politik në Republikën e Kosovës si infrastrukturë ka organizimin fisnor ndërsa mbindërtimin e ka si organizimi i bashkësive fetare dhe organizatave joqeveritare! Me disa përjashtime” cilësore “siç është AKR e që i ngjanë ...
 •  
 • Diktatori nga Pheniani dhe “ demokratët “ nga Prishtina ! Shkruan: Behxhet Sh. Shala, 23 Dhjetor 2011 Përafërimi, dallimi dhe simulimi: Kim Jong il, i biri i krijuesit , shkatërruesit dhe diktatorit të Koresë së Veriut ( me veri gjithmonë po kemi probleme! ) Kim il Sung, edhe vet i shndërruar në diktator vdiq duke shkaktuar hidhërim të thellë te qytetarët e këtij shteti të izoluar....
 •  
 • Duket se : Pa korrupsion, nuk ka vizion ! Shkruan: (Behxhet Sh. Shala), 16 Dhjetor 2011 Fjalë të forta , veprime të buta : Në Republikën e lodhur dhe krejt të sfilitur të Kosovës janë dy çështje për të cilat flitet më së shumti nga vendimmarrësit ndërkombëtarë dhe zbatuesit vendorë të kësaj vendimmarrjeje; të drejtat e njeriut dhe lufta pa asnjë kompromis...
 •  
 • M’PREVE, T’PREVA, BRISKU I COOPERIT ! Shkruan: Kosovapress, 02 Dhjetor 2011 Lehtësues spo shtrëngues : Bisedimet “ teknike “ midis Borko Stefanoviqit dhe ( S ) Edita Tahirit po vazhdojnë në Bruksel. Republika e Kosovës nga këto bisedime ka fituar shumë sikur që Serbia ka humbur shumë! Është lodhur fare ! Evropa po i vardiset Kosovës shumë në...
 •  
 • Amshimi për të pavdekshmit, turpi për të vdekshmit që “jetojnë “! Shkruan: Behxhet Sh. Shala, 30 Nëntor 2011 Kuq e zi- zi e kuq, jo të gjithë nën një kapuç: Festat e nëntorit ikën. Me to edhe e tërë ikonografia manipulative dhe e improvizuar. Dita e Tregtisë së Madhe me Flamuj. Për përfitime politike dhe materiale. Spekulantët e bursave politike e bënin për përfitime politike ndërsa...
 •  
 • Fondi komb për kombin pa fonde! Shkruan: Behxhet Sh. Shala, 04 Nëntor 2011 E ardhmja e së kaluarës: Adem Demaçi për “ patriotët “ apo Baca Adem për idealistët që përkthyer në shqip janë budallenj është njeri bukur interesant. Në vend se të bëhet shkrimtar i regjimit titist i cili pastaj do të kandidohej edhe për Çmimin Nobel për letërsi,...
 •