Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Behxhet Sh. Shala

foto  
 • Të gjithë vrasësit e Arben Idrizit dhe Fatos Lubonjës ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 23 Korrik 2013 Kuaj të fuqishëm apo mushka të lodhura : Kur dikush portretizohet si i fuqishëm, me ndikim , që nxisin vëmendjen e të tjerëve, qoftë nga mëria , lakmia apo dëshira e sinqertë për të qenë si ai apo si ata atëherë thuhet , në mënyrë figurative se :” pas kalit të fortë...
 •  
 • Një skaner për horra, patriotë, servilë, konformistë, të pamoralshëm , trutharë dhe zuzarë ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 21 Qershor 2013 Si nisi “sherri” : Adem Demaçi si e quajnë “patriotët” , Baca Adem si e quajnë idealistët apo Adem Dema si ka filluar ta quaj veten e tij ( për shkak të analfabetizmit intelektual të shqiptarëve që nuk dinin si t’i shkruanin mbiemrin ) është një belaxhi që...
 •  
 • Bali met , komandant i zonës operative të çagllavicës ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 03 Maj 2013 Një hyrje sa për sqarim : Për më tepër se tre vjet po shkruaj për veriun e Kosovës përkatësisht për veriun e Mitrovicës , një qytet i ndarë dhe i pranuar ndërkombëtarisht me kryebashkiakun e parë Marti Ahtisari ndryshe dhunuesin më të madh juridik dhe kushtetues i cili u bë...
 •  
 • Skena politike kosovare dhe serenatat korçare ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 30 Mars 2013 Kalimet, dezertimet dhe bashkëdyzimet : Skena politike kosovare ka filluar të dinamizohet. Po dëgjojmë se filan politikani dhe fistek politikanja e kanë ndërruar partinë. Disa po i kthehen grigjës së mëparshme ndërsa të tjerët po ngrejnë fole të reja. Ka paralajmërime bombastike si...
 •  
 • Fiset politike dhe politika fisnore në nëqiellin shqiptar ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 22 Mars 2013 Profolizimi deri në tjetërsim: Shqipëria si “ Piemont “ i shqiptarizmës ka një dyzinë të partive politike. Shumica deklarohen si të djathta, një numër i vogël si të majta dhe gjithashtu një numër edhe më i vogël deklarohen si puro kombëtare ! Mirëpo , shumica e tyre...
 •  
 • Tym i zi për injorantët në politikë! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 17 Mars 2013 Politika ka traditë në Kosovë sepse është biznesi më profitabil i mundshëm. Para luftës së dytë botërore ka pasur shumë pak politikanë në Kosovë. Ata, në të shumtën e rasteve politikën e kanë bërë me pushkë! Vendimet e tyre i kanë nënshkruar me gjak ndërsa si garant, në...
 •  
 • Mos i nënçmoni OJQ-të serbe dhe shqiptare zoti kryeministër ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 01 Mars 2013 I painformuari është vëlla i të marrit ; Kam menduar se jam mirë i informuar mirëpo duket se kam qenë ndër lule. Në kopshtin me lule e në fakt kam hecur në një rrugë me ferra! Kam menduar se Pakoja e Ahtisarit është masakër juridike dhe kushtetuese që i është bërë Kosovës duke...
 •  
 • Darka e lamës dhe të uriturit e Nënës Tereze ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 26 Janar 2013 Pordhët e ftohta dhe ngrohja globale : Opinioni në Kosovë me plotë arsye ndjehej i shqetësuar ditëve të kaluara sepse shenjat ishin se mund të ketë zhvillime apokaliptike. Largimi i Agim Çekut nga kreu i një subjekti me shumë ndikim siç është PSDK ishte vetëm paralajmërim i një...
 •  
 • Ate që e zë gjumi , e merr Lumi ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 21 Janar 2013 Vajtojcat e Shkodrës dhe reagimet politike : Lapidari i UÇPMB –së u hoq . Pa asnjë rezistencë të atyre që “ kishin vendosur të vdesin “ në mbrojtje të lapidarit. Qofshin ata që ishin të gatshëm të “ nisin luftën “ me Serbinë nga kafeteritë e Prishtinës,...
 •  
 • Platforma e serbisë dhe kurvat e mongolisë ! Shkruan: Behxhet Sh.Shala , 14 Janar 2013 Po fitojmë, po fitojmë në veri: Përfundimisht jemi popull politik përkatësisht analfabetë në politikë. Politikanët tanë nuk janë të tillë sepse nuk janë pjesë e popullit apo më mirë të them janë mbi popullin ! I udhëheqin institucionet shtetërore por me origjinë janë kinezë...
 •