Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Haki Morina

foto  
  • Kosova dhe raporti i progresit Shkruan: Haki Morina, 17 Tetor 2011 "Raporti i progresit" i cili konstaton "përparime të kufizuara", që mund të përkthehet si pakënaqësi dhe mega kritikë e BE për drejtimin e keq të politikës në Kosovë, është pritur dhe s'kishte si të ndodhte ndryshe, me interes nga masa , sespse dihet se, në asnjë nga kriteret...
  •  
  • Shikimi ne drejtim te perendimit Shkruan: Haki Morina, 28 Shtator 2011 Demokracia e një vendi rritet e zhvillohet duke kaluar nëpër faza të ndryshme sikundër rritja e njeriut, në mënyrë të pandërprerë. Politika e ndjekur kërkon përpjekje për të kapërcyer gjendje të veshtira në realizime cilësore. Kjo gjendje politike, ekonomike e sociale, që e...
  •