Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Kryhet intervenimi i parë me laparoskopi për heqje të tumorit në abdomen

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 14:31

Në Klinikën e Kirurgjisë së Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), për herë të parë është kryer intervenimi me laparoskopi, për heqjen e tumorit cistik në abdomen të cilat operacione deri më tani janë kryer me kirurgji të hapur. Pacientja e cila ka përfituar nga ky operacion është Valona Asllani, 16 vjeçare nga Prishtina, e cila tani ka gjendje të mirë shëndetësore dhe e njëjta sot është liruar për në shtëpi.Më të komentuarat