Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Banania shëron pickimet e mushkonjave

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 10:30

Fruti i bananes, përveç vitaminave të shumta, ka edhe veti tjera. Sipas specialistëve, banania largon të ënjturat, skuqjen dhe kruarjen që shkaktohen nga pickimi i mushkonjave.Më të komentuarat