Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Kujdes nga dielli!

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 13:59

Temperaturat e larta që po mbretërojnë në vendin tonë kanë rritur numrin e pacientëve. Mjekët apelojnë që gjatë kohës kur rrezet e diellit janë më të theksuara t’i shmangen ekspozimit dhe shëtitjeve. Ndërsa, nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, janë dhënë disa rekomandime që qytetarët e Kosovës duhet t’i përmbahen.Më të komentuarat