Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Ushtrimet që ju ndihmojnë të flini

Londër, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 10:09

Pas një dite të lodhshme pune, është nata ajo që të gjithë e presin me padurim. Por, shpeshherë nata di të kthehet në ankth për shumë njerëz, pasi që dëshira për të fjetur humb dhe atëherë fillojnë problemet dhe shqetësimet se si të fillojmë ditën në vijim pa bërë pushimin e duhur.Më të komentuarat