Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Kripa e tepërt shkakton shumë sëmundje

Berlin, (Kosovapress) 24 Korrik 2013 08:08

Ka kohë që dihet që kripa mund të rrisë presionin e gjakut dhe që njerëzit të cilët kanë tension shumë të lartë duhet të hanë ushqime pa shumë kripë. Por pse kjo është kështu, mjekët e kanë kuptuar vetëm tani.Më të komentuarat