Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Gjëra që u bëjnë keq flokëve

Prishtinë, (Kosovapress) 23 Korrik 2013 22:01

Flokët kanë nevojë që të kurohen me shumë kujdes, sepse një gabim i vogël mund të shkaktojë një dëm të madh. Ata mund të shkatërrohen, të këputen dhe madje ne mund të rrezikojmë t’i humbasim.Më të komentuarat