Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Ekspertë të BB-së njihen me reformat shëndetësore

Prishtinë, (Kosovapress) 23 Korrik 2013 19:23

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës Ferid Agani me bashkëpunëtorë priti sot një delegacion të lartë të Bankës Botërore të cilët i njoftojë për hapat e bërë nga Ministria e Shëndetësisë në procesin e reformave shëndetësore në vend, duke theksuar këtu miratimin e Ligjit të Shëndetësisë, Ligjit për Kontrollin e Duhanit, Ligjit për Odat e Profesionistëve Shëndetësore dhe zhvillimet e tjera në funksion të këtyre reformave.Më të komentuarat