Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

MSH ndihmon QKMF-në në Malisheve për ballafaqim me Ethet Hemorragjike

Prishtinë, (Kosovapress) 29 Qershor 2013 11:38

Me qëllim të ballafaqimit më efikas me rastet e Etheve Hemorragjike në Kujdesin Parësor Shëndetësor, Ministria e Shëndetësisë, duke iu përgjigjur kërkesës së dr. Besim Zogaj, drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Malishevë: "Dr. Shpëtim Robaj", i ka siguruar me procedurë të shpejtë një aparat të hemogramit dhe materialin shpenzues kësaj qendre shëndetësore në Malishevë.Më të komentuarat