Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Rotary klubi ndihmon QKUK-në

Prishtinë, (Kosovapress) 28 Qershor 2013 17:43

Në QKUK është bërë dorëzim-pranimi i donacionit me shtretër, material shpenzues dhe karroca invalidore i dhuruar nga Rotary International, përmes Rotary Klubit Prishtina dhe klubeve tjera rotary në Kosovë.Më të komentuarat