Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

5 hapa për të mposhtur peshën

New York, (Kosovapress) 25 Qershor 2013 07:55

Mbajtja e dietës nuk është vetëm kontrollimi i ushqimit, por ju duhet ta kombinoni atë edhe me stërvitje dhe menaxhim të gjendjes shpirtërore. Në këtë tekst do t’u prezantojmë pesë hapa të thjeshtë për t’u siguruar se do të keni sukses me dietën tuaj.Më të komentuarat